Rtanj Adventure Rtanj Adventure nastao je sa ciljem da promoviše boravak u prirodi, zdrave navike, sportski način života. Počeo je kao ideja da ljubiteljima planinarenja približimo ovu prelepu planinu i pomognemo Vam da je istražite, ali smo shvatili da ne želimo da Vam uskratimo ostale lepote Istočne Srbije i Timočke krajine.

Ovaj, pomalo zaboravljeni kraj, ima još toliko toga da ponudi svim ljubiteljima prirode, adrenalinskih sportova, paraglajdinga, planinskog trčanja i biciklizma… Profesionalcima kao i rekreativcima, ljubiteljima kulturnog i istorijskog nasleđa, kao i svima onima koji samo žele da pobegnu od gradske buke i uživaju u tišini, zelenilu, pticama.

RtanjAdventure je mlada organizacija, te je plan da, kako mi budemo rasli, raste i naša ponuda. Trenutno možemo da Vam organizujemo izlete, pešačke, planinarske i biciklističke ture, smeštaj u seoskim domaćinstvima, obilaske manastira i pećina. Obezbeđujemo i vodiča koji će Vam pomoći da svaku destinaciju doživite na najbolji mogući način.

Javite nam se da zajedno isplaniramo Vašu RTANJSKU AVANTURU!