Vila Lapušnja Oaza mira na obroncima podno Rtnja

Vila Lapušnja - izgled objekta

Vila Lapušnja Oaza mira podno Rtnja, nalazi se u blizini istoimenog manastira Lapušnja na obroncima planine Rtanj. Vila Lapušnja i manastir Lapušnja smešteni su u blizini sela Krivi Vir i sela Lukovo. Iz Vile Lapušnja i prostora oko nje, pruža se prelep pogled na planinu Rtanj i dolinu crnog Timoka.

Vila Lapušnja je idealna baza za aktivan odmor u prirodi. Pored manastira Lapušnja, na samo nekoliko kilometara od vile, nalazi se i manastir Lozica. Mnogobrojni izvori pitke vode, bukove šume, crkve i izvor Crnog Timoka pružiće Vam predivno iskustvo.

Vila Lapušnja – smeštajni kapaciteti

Vila Lapušnja raspolaže sa kuhinjom, dnevnom sobom sa kaminom, toaletom i tušem u prizemlju, dok se na spratu nalaze četiri sobe sa po jednim bračnim krevetom i jednim krevetom za jednu osobu. Na spratu se nalazi još jedno kupatilo sa toaletom. Ukupan kapacitet za smeštaj je 12 osoba na spratu. Pored ovoga imamo i veliko dvorište sa puno hladovine pa je pogodno i za kampovanje.

Aktivni odmor uz domaću hranu

U blizini Vila Lapušnja Oaza mira na obroncima podno Rtnja ne postoje slični naseljeni objekti, osim nekoliko starih koliba u kojima vlasnici povremeno borave. To je posebno dobro za one koji traže i čeznu za mirom i tišinom u prirodi.

Ljubazni vlasnici Vile Lapušnja daće sve od sebe da Vaš boravak i odmor u ovoj oazi mira učine ugodnim i prijatnim.

Jedan od vlasnika Vile je pasionirani ljubitelj planine Rtanjplaninarenja, planinskog biciklizma, paraglajdinga i ostalih aktivnosti u prirodi.

Kao takav, vrstan je poznavalac okoline i rado će za Vas organizovati izlete i aktivnosti i prirodi. Inače je planinarski vodič sa velikim iskustvom i preko 200 uspona samo na Rtanj u poslednjih nekoliko godina.

Vlasnici Vila Lapušnja Oaza Vila Lapušnja Oaza mira podno Rtnja se bave i pčelarstvom pa možete da probate i kupite domaći med i ostale pčelinje proizvode. Takođe možemo da Vam obezbedimo Rtanjski čaj, Krivovirski ovčiji sir i druge domaće proizvode.

 

Rezerviši vilu Lapušnja

Ovde možete daroverite slobodne termine i izvršite rezervaciju vile Lapušnja