Gostinska kuća Timočka buna nalazi se u neposrednoj blizini centra grada Boljevca udaljena je od istog oko 200 metara. Apartman je na dva nivoa. Sobe su u potkrovlju, jedna sa 3 i jedna sa 4 kreveta. Pored soba u potkrovlju je i wc sa umivaonikom, i čajna kuhinja.

Na donjem nivou nalazi se zajednička prostorija sa kaminom, šankom, televizorom, kompjuterom i internetom. Kapacitet zajedničke prostorije je do 35 osoba. Poseduje kompletno posuđe za za svih 35 osoba. Takođe na tom nivou nalazi se kupatilo sa tušem, i još jedan wc sa dve kabine. Postoji i velika kuhinja sa roštiljem.

Gostinska kuća Timočka buna poseduje i veliku pokrivenu terasu koja je pogodna za letnji period. Ima i jedno svoje parking mesto, ali u neposrednoj blizini postoje još dva javna parkinga.

U neposrednoj blizini na nekih 50 metara nalazi se i gradski park sa sportskim terenima i dečijim igralištem. Do prvog većeg supermarketa ˝Amigo˝ imate oko 200 metara. Nekih 50 metara dalje nalaze ee i market ˝Aman˝ i ˝Vrina komerc˝

U samom centru pored supermarketa nalaze se i ugostiteljski objekti Caffe BRAVO, Cafe pizzeria My Place. Samo stotinak metara od centra nalazi se i međugradska autobuska stanica Bor Travel.

Sve ovo gore pomenuto i to da se gostinska kuća Timočka buna nalazi u mirnom naselju čini je idealnom za odmor i za porodice sa decom. Odlična je baza i za one koji hoće aktivan odmor.

Aktivan odmor i turističke destinacije u blizini gostinske kuće timočka buna

Najpoznatija destinacija je sigurno planina Rtanj, koja se nalazi na nekih 10 km od gostinske kuće timočka buna. Pored Rtnja, tu su još i planine Tupižnica, Garnavica, Malinik, Borski Stol, Veliki krš. Takođe tu je i nadaleko čuveni Lazarev kanjon i Lazareva pećina, Bogovinska pećina, izvor Fundonj, Vrmdžansko jezero i mnoge druge manje poznate lokacije.

Aktivnosti kojima možete da se bavite u blizini gostinske kuće timočka buna

Kao što smo pomenuli gostinska kuća Timočka buna nalazi se u blizini mnogih destinacija za aktivni odmor pa tako možete da se bavite planinarenjem, plivanjem, biciklizmom, šetnjom, paraglajdingom i drugim aktivnostima…

Gostinska kuća timočka buna je u vlasništvu istinskog ljubitelja prirode i poznavaoca okoline. Vlasnik je licencirani planinarski vodič, operativni trener planinarenja, instruktor snowboarda, pilot paraglajdera, a takođe i veliki zaljubljenik u planinski biciklizam.

Za više informacija oko aktivnosti i organizovanja odmora možete pogledati na društvenim mrežama: FB stranica Rtanj Adventure i instagram profil Rtanj Adventure

Galerija slika gostinske kuće timočka buna