web analytics

Бамби успон на Ртањ П.К. „ШИЉАК“

Планинарска акција за најмладје планинаре под покровитељством Планинарског савеза Србије и уз подршку Министарства спорта у оквиру програма развоја здравих начина живота у Србији.

За најмлађе планинаре Планинарски клуб „ШИЉАК“ организује дечију планинарску акцију “ Б а м б и   у с п о н   н а   Р т а њ„.

Planina Rtanj


             Програм акције – субота 14. 09. 2019.godine

-од 06:30 – 07:00 окупљање и регистрација учесника на платоу испред КОЦ-а у Бољевцу

07:00 – полазак до насеља Ртањ организованим превозом

– 07:30 – отварање акције у насељу Ртањ,
– 08:00 – полазак на успон јужном страном ка врху,
– 11:30 – 13:30 врх „Шиљак“, 1560 мнв – додела захвалница за сва друштва, диплому и                                      беџ за све учеснике, као и за најмлађег и најстаријег учесника акције
– 13:30– полазак и спуст у насеље Ртањ
– 17:00 – затварање акције

Исхрана:  По силаску у насеље Ртањ организатор акције обезбеђују ручак (пл. пасуљ) за све   учесникe . Понети прибор за јело.

Опрема: адекватна обућа, вода , резервна гардероба (пожељно и кабаница), заштита од сунца . На самој  стази биће обезбеђена додатна количина воде.

Организатор обезбеђује:
• захвалнице за сва друштва-учеснике, као и за најмлађег и најстаријег учесника акције,
диплому, учесничку књижицу и беџ успона за све учеснике , за  најмлађе планинаре Бамби  значку за трећи успон, као и печат врха.

Организатор задржава право да откаже успон у случају временских неприлика, при чему би учешће било признато и била би понуђена алтернативна решења. Водич успона задржава право да не дозволи успон планинарима са неодговарајућом опремом као и да удаљи са успона недисциплиноване учеснике. Организатор не одговара за евентуалне повреде и несрећне случајеве изазване самовољом појединаца, несреће изазване здравственим проблемима које учесници нису пријавили водичима..

Водичи:


Бане Ртањ Адвентуре
Бојан
Миомир

Пријава учешћа:

Ивана – 060/44 69 194  ;

Јеленко – 063 / 88 74 911  ;

Бojan – 063 / 174 68 66-

 или на мејл: pksiljak@hotmail.com

В И Д И М О    С Е    Н А    Р Т Њ У   ! ! !

Бамби успон на Ртањ П.К. "ШИЉАК"

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *