web analytics

Bambi uspon na Rtanj P.K. „ŠILJAK“

Planinarska akcija za najmladje planinare pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Srbije i uz podršku Ministarstva sporta u okviru programa razvoja zdravih načina života u Srbiji.

Za najmlađe planinare Planinarski klub „ŠILJAK“ organizuje dečiju planinarsku akciju “ B a m b i   u s p o n   n a   R t a nj„.

Planina Rtanj


             Program akcije – subota 14. 09. 2019.godine

-od 06:30 – 07:00 okupljanje i registracija učesnika na platou ispred KOC-a u Boljevcu

07:00 – polazak do naselja Rtanj organizovanim prevozom

– 07:30 – otvaranje akcije u naselju Rtanj,
– 08:00 – polazak na uspon južnom stranom ka vrhu,
– 11:30 – 13:30 vrh „Šiljak“, 1560 mnv – dodela zahvalnica za sva društva, diplomu i                                      bedž za sve učesnike, kao i za najmlađeg i najstarijeg učesnika akcije
– 13:30– polazak i spust u naselje Rtanj
– 17:00 – zatvaranje akcije

Ishrana:  Po silasku u naselje Rtanj organizator akcije obezbeđuju ručak (pl. pasulj) za sve   učesnike . Poneti pribor za jelo.

Oprema: adekvatna obuća, voda , rezervna garderoba (poželjno i kabanica), zaštita od sunca . Na samoj  stazi biće obezbeđena dodatna količina vode.

Organizator obezbeđuje:
• zahvalnice za sva društva-učesnike, kao i za najmlađeg i najstarijeg učesnika akcije,
diplomu, učesničku knjižicu i bedž uspona za sve učesnike , za  najmlađe planinare Bambi  značku za treći uspon, kao i pečat vrha.

Organizator zadržava pravo da otkaže uspon u slučaju vremenskih neprilika, pri čemu bi učešće bilo priznato i bila bi ponuđena alternativna rešenja. Vodič uspona zadržava pravo da ne dozvoli uspon planinarima sa neodgovarajućom opremom kao i da udalji sa uspona nedisciplinovane učesnike. Organizator ne odgovara za eventualne povrede i nesrećne slučajeve izazvane samovoljom pojedinaca, nesreće izazvane zdravstvenim problemima koje učesnici nisu prijavili vodičima..

Vodiči:


Bane Rtanj Adventure
Bojan
Miomir

Prijava učešća:

Ivana – 060/44 69 194  ;

Jelenko – 063 / 88 74 911  ;

Bojan – 063 / 174 68 66-

 ili na mejl: pksiljak@hotmail.com

V I D I M O    S E    N A    R T NJ U   ! ! !

Bambi uspon na Rtanj P.K. "ŠILJAK"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *